Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

TJÄNSTER

NATTGibb

Upplev en superkul natt av spel på Gameffect Nattgibb! 

Nattgibb är när vi förvandlar vårt ställe till en cool gamingfest på kvällen. Du och dina vänner får hänga och spela massor av spel hela natten lång. Oavsett om du är en riktig gamer eller bara gillar att ha roligt, så är Nattgibb på Gameffect stället där spelet blir fest. Ta med dina kompisar, boka din plats och var redo för en magisk natt full av skratt och spännande äventyr!

Untitled

Barnkalas

Gör ditt barns nästa födelsedagskalas till det coolaste någonsin med ett Gaming-barnkalas hos oss på Gameffect! Upplev en dag fylld av spännande spel, skratt och vänner i en ren och välarrangerad lokal. Vi skräddarsyr upplevelsen för att göra det till den ultimata festen för din lilla spelentusiast. Boka enkelt via vår hemsida och ge ditt barn ett minnesvärt kalas de kommer att prata om länge! Gameffect – där varje kalas blir till en speladventyr!

Untitled-1

SVENSEXA/MÖHIPPA

Att lira med vännerna för att fira en stor händelse är nu en möjlighet! Vi erbjuder en möjlighet att hyra hela caféet under en dag / kväll / natt där ni har fria händer att ta med er både dryck och tilltugg. Ni sitter och spelar utan störande moment och ingen annan person att ta hänsyn till.

Untitled

ABONNERING

Få exklusiv tillgång till hela E-sportcentret genom att abonnera med dina vänner, förening eller företag! Nu kan du centralt i Jönköping och Halmstad njuta av toppmodern hårdvara och högkvalitativa prylar. Vi skräddarsyr upplevelsen efter dina önskemål med möjligheter som turneringar och andra roliga aktiviteter. Vår dedikerade personal finns på plats för att ta hand om alla era behov. Upplev E-sport som aldrig förr med en exklusiv abonnering hos oss!

Untitled-1

bootcamp

Välkommen till Gameffect, er plats för den optimala bootcamp-upplevelsen för E-sportlaget! Vi erbjuder en toppmodern anläggning utrustad med allt ni behöver för att höja ert lags prestationer till nya höjder. Med individuella arbetsstationer och dedikerade coachutrymmen är Gameffect det perfekta valet för er nästa bootcamp. Vårt paket inkluderar exklusiv tillgång till anläggningen, teknisk support och mötesutrymmen för att skapa en intensiv och produktiv träningsperiod för ert E-sportlag!

Untitled

e-sport läger

Gamecamp – Ditt Ultimata E-sportläger! 

Välkommen till Gamecamp, platsen där passion för spel möter äventyr! Ett unikt e-sportläger där du får fördjupa dig i gaming, träffa likasinnade och utvecklas som spelare. Upplev intensiva turneringar, spännande workshops och skapa minnen för livet. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren gamer, är Gamecamp platsen där spelkulturen blomstrar. Boka din plats och låt ditt gaming-äventyr börja!

Untitled-1

e-sport träning

Välkommen till Gameffect, den ultimata platsen för E-sportträning för lokala föreningar! På våra toppmoderna anläggningar erbjuder vi skräddarsydda träningsmiljöer med högpresterande datorer, individuella arbetsstationer och dedikerade coachutrymmen. Med mångsidiga träningsutrymmen, LAN- och tävlingsområden, samt mötes- och strategirum, skapar vi en optimal miljö för att stärka ert lag. Gameffect strävar efter att inte bara vara en träningsplats, utan en plattform för gemenskap, där medlemskap och förmåner förenklar er E-sportresa. Anslut er förening till Gameffect och lyft E-sportträningen till nya höjder!

Untitled