Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

Barnkalas

BARNKALAS

Barnkalas Jönköping

Ge ditt barn ett magiskt födelsedagskalas på Gameffect! Våra barnkalaspaket är designade för att skapa oförglömliga ögonblick fyllda med skratt och spelglädje. Här på Gameffect har vi arrangerat många barnkalas i Jönköping. Barnen blir väl omhändertagna av vår duktiga personal som ger dem ett oförglömligt gaming barnkalas. Självklart ser vi till att barnen enbart får spela de spel som ni föräldrar önskar. Läs gärna våra recensioner längre ner på denna sida kring vad några kunder tyckte om våra barnkalas här i Jönköping.

VÅRA PAKET

BRONS PAKET

199 kr
Per person
 • 2 speltimmar på PC, konsol och Racing
 • Minst 4 deltagare
 • Dricka & kalasgodis
 • Gåva till alla barn (värdebevis 2 speltimmar)
 • VIP- badge till kalasbarnet
 •  

GULD PAKET

499 KR
Per person
 • 4 speltimmar på PC, konsol och Racing
 • Minst 5 deltagare
 • Dricka & kalasgodis
 • Turnering med priser
 • Digitala inbjudningskort
 • Goodiebag till kalasbarnet
 • Gaming Jersey till kalasbarnet
 • Gåva till alla barn (värdebevis 2 speltimmar)
 • Tårta med eget motiv
 • VIP- badge till kalasbarnet
 •  

SILVER PAKET

299 kr
Per person
 • 3 speltimmar på PC, konsol och Racing
 • Minst 4 deltagare
 • Dricka & kalasgodis
 • Turnering med priser
 • Digitala inbjudningskort
 • Goodiebag för kalasbarnet
 • Gåva till alla barn (värdebevis 2 speltimmar)
 • VIP- badge till kalasbarnet
 •  

vanliga frågor

Vårt barnkalaspaket på Gameffect inkluderar en spännande dag fylld med spelande äventyr, lekfulla aktiviteter och ett specialanpassat kalasrum för mat och tårta. Vi har också dedikerad personal för att se till att kalaset blir minnesvärt!

Ingen stress! Boka plats för ditt barn och meddela oss senare om antalet kompisar. Ni kan enkelt betala för extra kompisar när ni är här och låta kalaset börja utan bekymmer! Observera att det finns en minsta deltagargräns som ni behöver ta hänsyn till.

Ett typiskt barnkalas på Gameffect varar vanligtvis i cirka 2 till 3 timmar, beroende på ditt val av paket och aktiviteter. Vi anpassar kalaset för att passa era önskemål och göra det till en fantastisk upplevelse för alla.

Absolut! Du är välkommen att medföra din egen mat och tårta för att göra kalaset ännu mer personligt. Vi tillhandahåller också alternativ för catering om du föredrar att låta oss ordna maten.

Tar du med dig en tårta, så glöm inte att ta med er tallrikar och skedar eller gafflar! 

Gameffect kalas passar för barn i åldern 6 och uppåt. Våra aktiviteter och spel är utformade för att vara både roliga och utmanande för barn i olika åldrar.

Självklart! Föräldrar är mer än välkomna att delta och följa med sina barn under kalaset. Vi strävar efter att skapa en trevlig och inkluderande atmosfär för alla.

Ja, det är viktigt att komma ihåg att ta med egna kablar och kontroller då vi inte tillhandahåller dessa. För de som inte har egna kablar och kontroller finns det ingen anledning att oroa sig – vi erbjuder möjligheten att spela på datorn som går lika bra. Dessutom, om någon inte har egna inloggningsuppgifter, finns det självklart konton tillgängliga som man kan låna av oss. För att säkerställa en smidig spelupplevelse rekommenderar vi att skicka med barnens användarnamn och lösenord till de spel de vill spela under kalaset. På så sätt kan vi se till att alla är redo för en fantastisk spelstund!"

På våra barnkalas erbjuder vi en lekfull mix av barnvänliga spel, inklusive Minecraft, Roblox, Fortnite, Mario Kart, och FC 24, för att nämna några. Vi har noggrant valt ut dessa spel för att säkerställa en trygg och underhållande spelupplevelse för barnen. Välkommen till en dag fylld med roliga äventyr och glädje!

Våra paket innehåller alltid en förstklassig spel-upplevelse på både dator och konsoler. Därtill vi fyller på med aktiviteter, dricka och godis och massa kul!

Beroende på val av paket och aktiviteter brukar vi försöka hålla oss runt 2 till 3 timmar. Har ni andra tankar, önskemål eller gällande schema så tveka inte på att höra av er till oss.

Vi är flexibla på så många sätt vi kan! Kontakta oss så kan vi kolla på vad ni har för önskemål och vad vi kan erbjuda för lösningar.

Ni är välkomna att ta med er egen mat, dryck och tårta! Kontakta oss om det finns allergier så att vi inte tillför någonting som kan påverka deltagare.

Alla deltagare kommer att få dricka och godis hos oss. Eventuella tillval kan göras i bokningen. Utöver detta kan vi erhålla både catering och tårta.

Vi rekommenderar att vara åtminstone 6 år gammal för att ha kalas hos oss. Vi utformar upplevelsen efter målgrupp och ålder!

Tillägg av eventuella deltagare kan betalas på plats! Informera oss gärna med så god framförhållning som går så att vi kan förbereda lokalen och upplevelsen utefter korrekt antal deltagare.

Notera att våra kalas har en gräns för lägsta antal deltagare.

Önskar deltagarna använda kontroll vid datorerna behöver detta medtagas, tillsammans med relevant sladd för att koppla in dessa till datorerna.

Vi erbjuder konton att logga in på majoriteten av våra spel. Skulle deltagare specifikt vilja spela på sina egna konton i vissa spel kan det vara bra att ha antecknat användarnamn eller e-mail och lösenord till dessa.

Allt annat finns på plats för att ha en komplett spelupplevelse!

Självklart får föräldrar vara närvarande! 

Vi har ett stort antal spel över både PC, Playstation 5 och Nintendo Switch som är tillgängliga att spela. Detta inkluderar Minecraft (PC), Roblox (PC), Fortnite (PC och PS5), Mario Kart (Switch) och FC24 (PS5) för att göra ett litet axplock. Vi har valt ut våra spel för att kunna ge en underhållande upplevelse för gamers i alla åldrar!

recensioner och betyg från våra besökare.

blockquote

Vi lät Gameffect anordna barnkalas för våran 8 åring, verkligen över all förväntan! Så bra personal och super bra anordnat! Kan starkt rekommendera, vi har haft kalas på Yoump och Leos tidigare men detta gillade barnen mycket mer!

Alexander Hausmanis

Google Recension
blockquote

Hade AW hos gameffect med 18 kollegor. Bra annordnat där vi fick vara med och välja spel som passade våran blandade grupp. Gameeffect löste turneringar med roliga priser. Mycket personal som kunde hjälpa till att komma igång. Kul annorlunda aktivitet för vårat kontor som inte har så jättemånga gamers antällda.

Anna Eriksson

Google Recension
blockquote

Tack för bra fixat barnkalas. Två supernöjda födelsedagsbarn och resterande barn var också mycket nöjda!! Rolig överraskning att ni fixade en liten tv-spels-turnering också!! Stort tack! Gilla

Kalle Karlsson

Google Recension

Boka ditt drömkalas

Låt oss göra ditt barns dag extra speciell!

BOKA ONLINE