Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

Gameffect

Komma i kontakt

Bokning

0
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Tack för din order
Ditt ordernummer är
ADD TO iCAL CALENDAR

vanliga frågor

Vårt barnkalaspaket på Gameffect inkluderar en spännande dag fylld med spelande äventyr, lekfulla aktiviteter och ett specialanpassat kalasrum för mat och tårta. Vi har också dedikerad personal för att se till att kalaset blir minnesvärt!

Ingen stress! Boka plats för ditt barn och meddela oss senare om antalet kompisar. Ni kan enkelt betala för extra kompisar när ni är här och låta kalaset börja utan bekymmer! Observera att det finns en minsta deltagargräns som ni behöver ta hänsyn till.

Ett typiskt barnkalas på Gameffect varar vanligtvis i cirka 2 till 3 timmar, beroende på ditt val av paket och aktiviteter. Vi anpassar kalaset för att passa era önskemål och göra det till en fantastisk upplevelse för alla.

Absolut! Du är välkommen att medföra din egen mat och tårta för att göra kalaset ännu mer personligt. Vi tillhandahåller också alternativ för catering om du föredrar att låta oss ordna maten.

Tar du med dig en tårta, så glöm inte att ta med er tallrikar och skedar eller gafflar! 

Gameffect kalas passar för barn i åldern 6 och uppåt. Våra aktiviteter och spel är utformade för att vara både roliga och utmanande för barn i olika åldrar.

Självklart! Föräldrar är mer än välkomna att delta och följa med sina barn under kalaset. Vi strävar efter att skapa en trevlig och inkluderande atmosfär för alla.

Ja, det är viktigt att komma ihåg att ta med egna kablar och kontroller då vi inte tillhandahåller dessa. För de som inte har egna kablar och kontroller finns det ingen anledning att oroa sig – vi erbjuder möjligheten att spela på datorn som går lika bra. Dessutom, om någon inte har egna inloggningsuppgifter, finns det självklart konton tillgängliga som man kan låna av oss. För att säkerställa en smidig spelupplevelse rekommenderar vi att skicka med barnens användarnamn och lösenord till de spel de vill spela under kalaset. På så sätt kan vi se till att alla är redo för en fantastisk spelstund!"

På våra barnkalas erbjuder vi en lekfull mix av barnvänliga spel, inklusive Minecraft, Roblox, Fortnite, Mario Kart, och FC 24, för att nämna några. Vi har noggrant valt ut dessa spel för att säkerställa en trygg och underhållande spelupplevelse för barnen. Välkommen till en dag fylld med roliga äventyr och glädje!

recensioner och betyg från våra nöjda besökare.

blockquote

Vi lät Gameffect anordna barnkalas för våran 8 åring, verkligen över all förväntan! Så bra personal och super bra anordnat! Kan starkt rekommendera, vi har haft kalas på Yoump och Leos tidigare men detta gillade barnen mycket mer!

Alexander Hausmanis

Google Recension
blockquote

Hade AW hos gameffect med 18 kollegor. Bra annordnat där vi fick vara med och välja spel som passade våran blandade grupp. Gameeffect löste turneringar med roliga priser. Mycket personal som kunde hjälpa till att komma igång. Kul annorlunda aktivitet för vårat kontor som inte har så jättemånga gamers antällda.

Anna Eriksson

Google Recension
blockquote

Tack för bra fixat barnkalas. Två supernöjda födelsedagsbarn och resterande barn var också mycket nöjda!! Rolig överraskning att ni fixade en liten tv-spels-turnering också!! Stort tack! Gilla

Kalle Karlsson

Google Recension