Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

Gameffect

Komma i kontakt

Information

REGLER

Gameffect har kameraövervakning med inspelning i lokalen.

 • Gameffect tillåter inte egen mat och dryck i lokalen. Detta gäller även om du inte tänkt att konsumera det du tagit med dig – inga undantag ges.
 • Gameffect har en nolltolerans mot konsumtion av alkohol, rökning och droger i lokalen.
 • Gameffect ska vara en lugn miljö. Ljudnivån ska vara låg, och svordomar tolereras inte.
 • Gameffect ansvarar ej för era värdesaker.
 • Gameffect har en nolltolerans mot personliga angrepp, hot och våld i lokalen.
 • Gameffect anmäler varje stöld som sker av Gameffects utrustning och produkter. Detta gäller även skadegörelse, såväl teknisk som fysisk.
 • Eventuella klagomål tas med ansvarig på plats.
Inform1

PRAKTIK

Vill du vara en del av Gameffect-teamet som praktikant?

Som praktikant hos oss på Gameffect får du en unik möjlighet att utforska och växa inom gaming- och esportvärlden. Under din praktik kommer du att få insikter inom kundservice, tekniskt underhållsarbete och lokalvård. Vi söker entusiastiska och drivna individer som är redo att vara en viktig del av vårt team.

Vad vi förväntar oss:

 • Gymnasieålder
  Gymnasieålder
 • Goda kunskaper i svenska
  Goda kunskaper i svenska
 • Det är lämpligt att ha ett teknikintresse men inget avgörande krav
  Det är lämpligt att ha ett teknikintresse men inget avgörande krav
 • Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet
  Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

Så vill du praktisera på Gameffect gamingcenter så ansöker du lättast via mail. I detta mail uppger du ditt namn, telefonnummer, tidsperiod för praktiken, var du annars går (skola / organisation) och årskurs.

Vi återkommer med svar via mail eller telefon, så se till att hålla ögonen öppna.

Gaming hub Information

Sedan 2009

Om Gameffect

Gameffect startade som ett visionärt gamingcenter med beskedet att göra spelupplevelsen mer än bara en hobby. Från våra tidiga dagar har vi strävat efter att vara en plats där gamers i alla åldrar kan fördjupa sig i spännande äventyr och skapa minnen.

Från Start: Vi öppnade våra första dörrar med passion för spel och en vilja att erbjuda något unikt. Den initiala visionen var att skapa en gemenskapsplats där spelnördar kunde samlas och dela sina intressen.

Tillväxt och Förändring: Under åren har Gameffect utvecklats och växt i takt med den snabbt föränderliga spelvärlden. Våra faciliteter och teknik har uppgraderats för att hålla oss i framkant och erbjuda det bästa för våra besökare.

Gemenskap och Gemensam Upplevelse: Gameffect är inte bara ett gamingcenter; det är ett nav för samhörighet och gemenskap. Våra besökare har blivit en del av en större familj av gamers, och Gameffect har blivit en plats där vänner möts och nya äventyr börjar.

Framtidens Gaming: Vår resa fortsätter med entusiasm och engagemang. Gameffect strävar efter att förbli en spännande destination för gaming och esport, där varje besökare kan fördjupa sig i en värld av spel och glädje. Tack för att vara med på vår resa – framåt mot nya nivåer och nya äventyr!

INFORMATION TILL FÖRÄLDRAR

Gameffect är ett gamingcenter där människor i alla åldrar samlas för att spela datorspel och ha roligt tillsammans. Vi prioriterar säkerheten hos alla våra besökare och har personal på plats för att övervaka aktiviteterna. Vi har också ett nära samarbete med lokala polismyndigheter för att säkerställa en trygg miljö.

Gameffect välkomnar besökare i alla åldrar. Föräldrar kan vara trygga med att det finns särskilda åtgärder för att säkerställa säkerheten för våra yngre besökare. 

Nattgibb är en tradition där besökare kan spela obegränsat under natten. VIP-gibb ger extra förmåner som tidigare tillträde, en tyst avdelning och en lugn atmosfär. Båda aktiviteterna är lämpliga för tonåringar, och vår personal övervakar noggrant för att säkerställa en trygg upplevelse.

Vi har TV-/videoövervakning dygnet runt för att säkerställa en trygg miljö. Efter midnatt stänger vi dörrarna för att förhindra insläpp av obehöriga. Vårt team övervakar aktiviteter och har strikta regler för säkerhet och trygghet.

Vi välkomnar föräldrar att kontakta oss när som helst för att få information om deras barns vistelse. Vi har också ett system för att kontakta föräldrar om det skulle behövas. Vi är öppna för kommunikation och samarbetar gärna med föräldrar för att säkerställa en positiv och trygg upplevelse för alla.

Har du fler frågor eller funderingar? Kontakta oss gärna så hjälper vi till!