Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

Fantastisk Länskamp

Fantastisk Länskamp

Vi på Gameffect är otroligt glada och stolta över att ha fått vara en del av den senaste upplagan av Länskampen och vill ta tillfället i akt att tacka alla deltagare, supportrar, volontärer, sponsorer och finansiärer för ert fantastiska engagemang och stöd!

Det har varit en otrolig helg fylld med spännande tävlingar och glädje på e-sportarenor i Halmstad, Jönköping och Lidköping. Att få vara en del av detta koncept och se så många duktiga e-sportlag och spelare kämpa om mästartitlarna i en rad olika spel har verkligen varit inspirerande.

Vi vill särskilt lyfta fram våra vinnare av mästartitlarna:

Fortnite 2vs2: Team Ahlgrens bilar (Jönköping)
FC24 1vs1: GEO (Jönköping)
CS2 5vs5: Team Vadduvill (Jönköping)
League of Legends 5vs5: Team Regen (Jönköping)
Minecraft 2vs2: Team Jönköpings esport (Jönköping)
Ett stort grattis till Jönköpings Län för att ni tog hem mästartitlarna i samtliga e-sportdiscipliner! Det är fantastiskt att få vara en del av en sådan talangfull och passionerad e-sportgemenskap.

Vi vill också tacka alla som besökte alla e-sportarenor för att heja fram sina favoritlag, samt alla som följde med oss online via Twitch. Ert stöd och engagemang betyder mycket för oss och för e-sporten i stort.

Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av och bidra till den positiva utvecklingen inom e-sporten och ser redan fram emot nästa Länskamp!

@Jönköpingsesport @HalmstadE-sportsförening @LidköpingsE-Sportcenter

Comments are closed