Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

Gameffect

Komma i kontakt

Gamecamp Summer 2024

Gamecamp Summer 2024

Vår fjärde upplaga av Gamecamp har nu officiellt avslutats, och vi kan inte med ord förklara den glädje och gemenskap vi fått uppleva med våra härliga barn och ungdomar. Under denna vecka har vi bevittnat otrolig energi, entusiasm och enastående prestationer från alla deltagare. 🙌

Vi har haft massor av tävlingar, grym teamanda och lärt oss vikten av hållbart spelande. Men det är inte bara spelet i sig som har stått i centrum. Gamecamp handlar också om att träffa nya vänner, lära sig samarbeta och förbättra sin kommunikation. Vi har sett hur våra deltagare har vuxit, både som spelare och som individer, och det har varit en fröjd att få följa deras resa.

Vi vill rikta ett stort tack till alla deltagare, föräldrar, volontärer och sponsorer som har bidragit till att göra denna vecka så minnesvärd och inspirerande. Era fina kommentarer och feedback har värmt våra hjärtan och motiverar oss att fortsätta vara i framkant när det kommer till aktiviteter för barn och ungdomar inom e-sport.

Men vi är inte nöjda här – vi siktar redan på att göra nästa Gamecamp ännu större och bättre, med mer innehåll och fler spännande aktiviteter. Vår vision är att fortsätta skapa en plats där unga människor kan utvecklas, både inom spel och som individer, och vi ser fram emot att ta nästa steg tillsammans med er.

Tack för en otrolig Gamecamp-vecka! Vi längtar redan till nästa gång! 💥✨

Comments are closed