Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

Gameffect

Komma i kontakt

E-sport läger

spelcentrum i Jönköping

E-sport läger

E-sportsläger i Jönköping och Halmstad – En Unik Vinterupplevelse för Unga Spelentusiaster! 🎮❄️

Varmt välkommen till vårt spännande e-sportsläger som äger rum från den 2 januari till den 5 januari! För alla spelglada ungdomar mellan 10–15 år erbjuder vi fyra händelserika dagar fyllda med e-sport, programmering och hållbart spelande. Lägret äger rum mellan kl. 9.00-16.00 varje dag på de populära e-sportsarenorna Gameffect i Jönköping och Gameffect i Halmstad.

På vårt läger får deltagarna inte bara en aktiv digital vinteraktivitet, utan även en trygg och inkluderande mötesplats. Vi skapar en plattform där de kan utforska e-sportsspel, förbättra sin sunda inställning till spelandet och hälsan, samt få en mer meningsfull fritid. Vi värnar också om det fysiska mötet mellan deltagarna, då vi tror på betydelsen av att umgås även utanför den digitala arenan.

Lägrets upplägg och aktiviteter är noggrant planerade för att ge deltagarna en mångsidig och lärorik erfarenhet:

📚 Del 1 – Här får deltagarna möjlighet att lära sig mer om programmering i Roblox Studio och Minecraft. Under spelens gång kommer vi tillämpa speltaktik, strategiupplägg och hur man kan förbättra sina specifika färdigheter. Genom interaktiva workshops kommer deltagarna att lära sig om kommunikation och samarbete både inom och utanför spelen. Dessutom kommer vi att ha lektioner om hållbart spelande där vi tar upp viktiga ämnen som kost, träning, sömn och hur man hanterar stressiga situationer och prestationer på ett hälsosamt sätt.

🏋️ Del 2 – Fysisk aktivitet: För att främja deltagarnas hälsa och välbefinnande kommer vi att inkludera fysiska aktiviteter och pauser under lägret. Vi tror på betydelsen av en balanserad livsstil och vill ge deltagarna möjlighet att röra på sig och koppla av utanför spelen.

🎮 Del 3 – Praktik: Här får deltagarna möjlighet att träna och förbättra sina färdigheter i olika e-sportsspel som Fortnite, Minecraft och Fifa. Under veckan kommer det även att äga rum lagbaserade turneringar där deltagarna delas upp i lag och tävlar mot varandra. Detta ger dem möjlighet att tillämpa och öva på de färdigheter de har lärt sig under veckan, samtidigt som de får värdefull erfarenhet av att spela i en tävlingsmiljö.

🌟 Missa inte chansen att vara en del av vårt vinterliga e-sportsläger och uppleva dagar fyllda med spänning, lärande och ovärderliga erfarenheter.

Anmäl dig på www.gamecamp.se

 

Missa inte att vi på Gameffect även anordnar Barnkalas i Jönköping. Läs mer om våra barnkalas paket -HÄR-

Comments are closed