Våra besökare förväntar sig att vi har öppet och att all utrustning och service fungerar. Det är även viktigt att förstå att Gameffect gamingcenter inte är någon lekplats. Lek är något vi erbjuder våra besökare, vi andra betraktar Gameffect gamingcenter som en arbetsplats. Som praktikant hos oss lär du dig kundservice och tekniskt underhållsarbete samt städning och lokalvård.

För oss är det viktigt att du kan och vill arbeta i en grupp. Till din hjälp har du naturligtvis en handledare till hands som ska se till att du får arbetsuppgifter du klarar av.

Sedan finns det självklart villkor och krav vi ställer på våra praktikanter, de är bland annat:
– Gymnasieålder
– Goda kunskaper i svenska
– Det är lämpligt att ha ett teknikintresse men inget avgörande krav
– Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

Eftersom vi får väldigt många ansökningar så är några ord om dig själv och varför du vill bli praktikant på Gameffect gamingcenter önskvärda.

Så vill du praktisera på Gameffect gamingcenter så ansöker du lättast via mail till gaming@gameffect.se – märk ditt mail “Praktik”. I detta mail uppger du ditt namn, telefonnummer, tidsperiod för praktiken, var du annars går (skola / organisation) och årskurs och glöm inte skriva varför du vill praktisera hos oss.

Vi återkommer med svar via mail eller telefon, så se till att hålla ögonen öppna.