Vi hyr ut datorer och skärmar till individer, organisationer och företag! Det betyder att du kan låna gaming-datorer till evenemang och tillställningar, små som stora. Du får en ren och nyformaterad dator, och på din önskan kan vi även hjälpa till med installation av specifik mjukvara.

Under Dreamhack så erbjuder vi er möjligheten att hyra en dator med skärm och även kringvara om så önskas – både för egen användning såväl som för organisationer och företag.

Vi ligger mitt i centrala Jönköping och under Dreamhack så är vi endast 10 minuter från Elmia. Under eventet är vi tillgängliga om någonting skulle hända med hårdvaran.

Våra datorer hanterar de populära spelen såväl som de stora e-sport-titlarna på daglig basis och kontrolleras före utlämning för att se till att datorn håller standard. Händer någonting oförutsett har vi möjlighet att leverera en ny maskin.

Dell XPS 8600

CPU: Intel i7 3.4GHz

RAM: 8 GB DDR3

GPU: GeForce GTX 960 4GB

BenQ XL2420t

Frekvens: 144hz

Upplösning: 1920×1080

Responstid: 1 ms

Bildskärm: LED 24″

Pris per dator och skärm – 1500 SEK ex. moms

Datorerna måste vara betalda vid den tid som de lämnar Gameffects händer. Det finns möjlighet att betala via banköverföring och faktura. Vid speciella fall kan vi även acceptera kontant betalning eller betalning via PayPal.

Individer, organisationer och företag kommer presenteras med ett kontrakt som innebär att skada som sker på grund av användare alternativt förlust av utrustning resulterar i att hyrande part står för kostnaden av den utrustning som är skadad eller förlorad.

Under Dreamhack har vi specifika upphämtnings- samt återlämnings-tider. Dessa kommer att bli tillgängliga ju närmare eventet vi kommer. Alla som hyr datorer till Dreamhack kommer att tillhandahålla ett dokument med all relevant information.

Har ni några vidare frågor, maila oss på:

info@gameffect.se – märk ert mail “Datoruthyrning”