Gameffect öppnade i Nässjö 2009, som ett litet gaming-café med 20 datorer. Två år senare flyttade verksamheten till Jönköping, och maskinparken växte till 45 datorer.

Med visionen av att leverera kvalitativ gaming-känsla till våra kunder var Gameffect snart den enda verksamheten av sitt slag i staden.

Sommaren 2011 var första gången vi fick möjlighet att arbeta med Dreamhack, och vi fick möjligheten att husera esport-proffs i våra lokaler för första gången.
Gameffect hyr än idag ut teknik till evenemanget, och när täckningen var som störst fanns teknik från vår verksamhet i montrar som täckte över två tredjedelar av EXPO-ytan på Dreamhack.

2016 bytte Gameffect lokaler, och tillsammans med fantastiska samarbetspartners hade vi möjlighet att erbjuda en arena som fått positiv kritik från esport-proffs tillhörande ett 30-tal olika organisationer och ännu fler lag än så.

Efter en lång period av arbete och förväntningar öppnade vi även i Halmstad under 2021! Vi är oerhört stolta över vår verksamhet och butik som öppnade på Köpmansgatan 8 den 1/8.