Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

Gameffect

Komma i kontakt

E-SPORT TRÄNING

 • Home
 • E-SPORT TRÄNING

Välkommen till Gameffect, den ultimata platsen för E-sportträning för lokala föreningar! På våra toppmoderna anläggningar erbjuder vi skräddarsydda träningsmiljöer med högpresterande datorer, individuella arbetsstationer och dedikerade coachutrymmen. Med mångsidiga träningsutrymmen, LAN- och tävlingsområden, samt mötes- och strategirum, skapar vi en optimal miljö för att stärka ert lag. Gameffect strävar efter att inte bara vara en träningsplats, utan en plattform för gemenskap, där medlemskap och förmåner förenklar er E-sportresa. Anslut er förening till Gameffect och lyft E-sportträningen till nya höjder!

E-SPORT ARENA

Topmoderna Spellokaler:
Gameffects anläggning är utrustad med topmoderna spellokaler, utformade för att möta de höga kraven från E-sportträning och tävlingar. Varje spelare har tillgång till individuella arbetsstationer med högpresterande datorer, skärmar och alla nödvändiga tillbehör.

gameffect Halmstad

Mångsidiga Träningsutrymmen:
Vi erbjuder en mångfald av träningsutrymmen som kan anpassas efter olika spel och träningsbehov. Flexibilitet är nyckeln för att stödja olika spelgenrer och träningsscenarier.

Gameffect

Teknisk Support och Underhåll:
Gameffect erbjuder kontinuerlig teknisk support och underhåll för att säkerställa att all utrustning fungerar optimalt under träningarna. Detta inkluderar regelbundna uppgraderingar för att hålla anläggningen i toppskick.

Gameffect Jönköping

LAN- och Tävlingsområde:
Vi skapar ett särskilt LAN- och tävlingsområde där lag kan delta i lokala och regionala turneringar. Detta ger möjlighet för föreningarna att arrangera evenemang och främja en större gemenskap.

FÖRENINGAR I HUSET

halmstad e-sport
 • Halmstad
 • E-sport & Gaming
 • Träning och läger
jönköpings e-sport
 • Jönköping
 • E-sport & Gaming
 • Träning och läger
vacami
 • Halmstad
 • Super Smash
 • Träna och spela Super Smash

INFORMATION TILL FÖRENINGR

Gameffect erbjuder skräddarsydda E-sportträningar för föreningar, inklusive individuella och lagbaserade träningspass, strategisessioner, samt möjligheter att delta i lokala och regionala turneringar.

Vi tillhandahåller högpresterande datorer, skärmar, mus, tangentbord, hörlurar samt bekväma stolar. Föreningar som föredrar att använda egen utrustning är välkomna att göra det.

Absolut! Vi uppmuntrar föreningar att arrangera egna evenemang, workshops och träningsläger i våra lokaler. Vi stöttar er med de resurser ni behöver.

Vi erbjuder medlemskap med förmånliga priser och specialerbjudanden för föreningar. Detta ger er exklusiv tillgång till våra anläggningar och förmåner som främjar E-sportgemenskapen.

Absolut, våra erfarna coacher finns tillgängliga för dedikerad coachning och support för era träningspass. Vi arbetar tillsammans med er för att maximera lagets potential.

Bokning görs enkelt genom att kontakta vår bokningsavdelning via e-post. Vi ser till att ni får den tid och det utrymme ni behöver för era träningsaktiviteter.

Absolut, vi har dedikerade områden för streaming och kommentering. Ni är välkomna att sända era träningar och evenemang online för att öka er synlighet och engagera er publik.

Har ni fler frågor eller önskar mer information? Kontakta oss gärna, och vi ser fram emot att välkomna er förening till Gameffect för spännande E-sportträning och evenemang!

Välkomna till Gameffect- the place for gamers!

kONTAKTA OSS