Gameffect

Komma i kontakt

Gameffect

Komma i kontakt

Gaming Festival

GAMING FESTIVAL

Skapa Oförglömliga Evenemang med Gameffects E-sport och Gaming

Engagera, Underhåll och Inspirera genom E-sport och Gaming på Ditt Evenemang

Upplev potentialen i E-sport och gaming för att fånga deltagarnas intresse, underhålla dem och inspirera dem på ert nästa evenemang. Gameffect levererar en helhetslösning för företag, organisationer och kommuner som vill tillföra en spännande och modern touch till sina arrangemang.

Våra Tjänster inom E-sport och Gaming, vi arrangerar event

Gameffect tillhandahåller en professionell och fullt utrustad E-sport events- och gaming-lösningar direkt på plats hos er. Oavsett om det handlar om en företagskonferens, en mässa, en festival eller ett kommunalt evenemang, skräddarsyr vi vår tjänst efter era specifika behov.

Vad Vi Erbjuder:
  • Fullständig Setup: Vi tar hand om allt från installation av utrustning till nätverkskonfiguration, så att ni kan fokusera på ert event.
  • Spelstationer: Moderna och högpresterande datorer och konsoler med de senaste spelen.
  • Turneringar och Tävlingar: Organisera spännande E-sport-turneringar med professionell hantering och prishantering.
  • VR-upplevelser: Ta gaming till nästa nivå med virtuella verklighetsupplevelser som imponerar.
  • Streaming och Produktion: Möjlighet att livestreama ert event till en bredare publik online.
  • Support och Personal: Vår erfarna personal finns på plats för att säkerställa att allt flyter på smidigt och att deltagarna har en fantastisk upplevelse.
Varför Välja Gameffect?
  • Expertis och Erfarenhet: Med många års erfarenhet inom E-sport och gaming levererar vi högkvalitativa upplevelser som sticker ut.
  • Flexibilitet: Oavsett storleken på ert event, anpassar vi oss efter era specifika behov och förväntningar.
  • Engagemang: Skapa en unik och minnesvärd upplevelse som engagerar och inspirerar deltagare i alla åldrar.
  • Modern Teknik: Vi använder den senaste teknologin för att säkerställa en smidig och imponerande gaming-upplevelse.

hyr gaming koncept

Gaming setup

E-sport

Plastation 5

Konsol

Arcade the Came

Arcade

Gran Turismo

Racing setup

Meta Quest

Virtual Reality

nöjda kunder

Namnlos design 31
75+ företag
counter 1 3
150+ proffslag
350+ privatkunder

Genomförda projekt

södra munksjön
Dreamhack
Brickscale
ÅHUS Beach
heyou festival
Jönköping
huskvarna
LEC
Surefire
sesf

vanliga frågor

Ett E-sport event är en tävling eller turnering där spelare tävlar mot varandra i olika datorspel. Dessa evenemang kan vara allt från små lokala turneringar till stora internationella tävlingar med professionella spelare.

Gameffect specialiserar sig på att skapa och leverera E-sport och gaming upplevelser för alla typer av evenemang, inklusive företagskonferenser, mässor, festivaler och kommunala evenemang. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för privata fester och företagsevenemang.

Vår E-sport setup inkluderar högpresterande datorer och konsoler, moderna spel, nätverksinstallation, VR-utrustning, samt professionell support och personal på plats för att säkerställa en smidig och problemfri upplevelse.

Absolut! Vi erbjuder avancerade VR-upplevelser som kan integreras i ert evenemang. Våra VR-lösningar ger en unik och imponerande dimension till gaming-upplevelsen och passar perfekt för både små och stora evenemang.

Gameffect erbjuder professionell livestreaming av era E-sport evenemang. Vi hanterar allt från teknisk setup till distribution, så att ni kan nå en bredare publik online. Vår streamingtjänst säkerställer hög kvalitet och en engagerande upplevelse för tittarna.

Vår erfarna personal finns på plats för att ge full support under ert evenemang. Vi hanterar allt från teknisk assistans och problemlösning till att säkerställa att alla deltagare har en fantastisk upplevelse. Vårt mål är att ni ska kunna fokusera på att njuta av evenemanget.

Vi arbetar nära er för att förstå era specifika behov och mål. Våra lösningar är helt anpassningsbara, från spelstationer och turneringar till VR-upplevelser och livestreaming. Vi strävar efter att skapa en unik och minnesvärd upplevelse som matchar ert evenemangs vision.

Att boka ett E-sport event med Gameffect är enkelt. Kontakta oss via vår hemsida eller telefon, och vi hjälper er att planera och skräddarsy ert evenemang. Vi hanterar all teknisk utrustning och support, så att ni kan fokusera på att skapa en oförglömlig upplevelse.

Våra spelstationer är utrustade med de senaste och mest populära spelen inom E-sport och gaming. Vi uppdaterar kontinuerligt vår spelbibliotek för att säkerställa att vi alltid har de hetaste spelen som lockar deltagare i alla åldrar och nivåer.

Boka ditt Gaming event

Skapa minnen för livet

Kontakta oss idag