Gameffect-webstart
Gameffect

Komma i kontakt

Gameffect

Komma i kontakt

Nattgibb

NATTGIBB

Notera att reservationer för VIP-rum förutsätter att du/ni är eller blir VIP-medlemmar.
En reservation i VIP-rum som görs av någon som inte är eller blir VIP-medlem kommer annulleras och berättigar inte till en säkrad bokning i spelhallen.

Alla reservationer för nattgibb (21-06 fredag & lördag) är aktuella till en timme efter påbörjat nattgibb om ingenting annat anges i reservationen.

Övriga tider gäller drop-in och går inte att boka. När du bokar online, debiteras en reservationsavgift på 50 kr per person. Denna kostnad dras sedan av från det totala priset vid bokning av en nattvistelse.

PRISER

medlemspris

200 kr
21:00 - 06:00
  • Outnyttjad tid sparas ej på kontot
  • Får ej ta med mat eller dryck
  •  

VIPpris

200 KR
21:00 - 06:00
  • Outnyttjad tid sparas ej på kontot
  • Får ej ta med mat eller dryck
  •  

EJ MEDLEM

250 kr
21:00 - 06:00
  • Outnyttjad tid sparas ej på kontot
  • Får ej ta med mat eller dryck
  •  

INFORMATION TILL FÖRÄLDRAR

Nattgibb är en natt full av spel, inget mer och inget mindre. Ibland är det speciella tillställningar, så som turneringar i vissa spel, men i grunden är det en lång spel-session.

Vi har ingen åldersgräns – varken en undre eller en övre gräns!

Nattgibb är vad vi kallar erbjudandet att spela hela natten, någonting vi har under helger och lov. “Att gibba” är en term för att spela, ett uttryck som växte fram i början av 2000-talet.

Våra allmänna regler inkluderar att man ska vårda vår miljö – detta innefattar den fysiska miljön såväl som språkbruk, volym och hyfs. Det kommer alltid förekomma en generell ljudnivå, men skrik och andra sätt att göra miljön odräglig på kommer leda till allt mellan tillsägningar och temporära avvisanden till permanenta avstängningar.
Medhavd mat och dryck får inte förtäras inne i våra lokaler, och självklart är det en regel att miljön ska vara drogfri. Överträdelse av den sistnämnda regeln tas på största allvar.
Känner man sig inte bekväm med en besökare eller i en situation ska kontakt alltid uppsökas med personal som tar hand om situationen.

Dagsgibb gäller mellan 15 och 21.
Nattgibb gäller fredagar, lördagar och vid speciella tillfällen mellan 21 och 06.

Vi har kameror med ljudupptagning som fångar upp det som händer i lokalen. Detta sparas enligt gällande lagrum och regelverk i 14 dagar. Ingen ska känna sig osäker på Gameffect, och vi kommer alltid att arbeta med att minimera alla risker vi kan.

Välkomna till Gameffect- the place for gamers!