Notera att man måste vara VIP-medlem för att kunna spela i något av våra VIP-rum. För mer information om priser på våra medlemskap, läs här https://gameffect.se/esport/priser/

Vanliga frågor och svar

Vad gör man under gibbet?

Nattgibb är en natt full av spel, inget mer och inget mindre. Ibland är det speciella tillställningar, så som turneringar i vissa spel, men i grunden är det en lång spel-session.

Har vi åldersgräns?

Vi har ingen åldersgräns – varken en undre eller en övre gräns!

Vad är nattgibb?

Nattgibb är vad vi kallar erbjudandet att spela hela natten, någonting vi har under helger och lov. “Att gibba” är en term för att spela, ett uttryck som växte fram i början av 2000-talet.

Vilka regler gäller?

Våra allmänna regler inkluderar att man ska vårda vår miljö – detta innefattar den fysiska miljön såväl som språkbruk, volym och hyfs. Det kommer alltid förekomma en generell ljudnivå, men skrik och andra sätt att göra miljön odräglig på kommer leda till allt mellan tillsägningar och temporära avvisanden till permanenta avstängningar.
Medhavd mat och dryck får inte förtäras inne i våra lokaler, och självklart är det en regel att miljön ska vara drogfri. Överträdelse av den sistnämnda regeln tas på största allvar.
Känner man sig inte bekväm med en besökare eller i en situation ska kontakt alltid uppsökas med personal som tar hand om situationen.

Under vilka tider gäller Gibb

Dagsgibb gäller mellan 15 och 21.
Nattgibb gäller fredagar, lördagar och vid speciella tillfällen mellan 21 och 06.

Säkerheten på Gameffect

Vi har kameror med ljudupptagning som fångar upp det som händer i lokalen. Detta sparas enligt gällande lagrum och regelverk i 14 dagar. Ingen ska känna sig osäker på Gameffect, och vi kommer alltid att arbeta med att minimera alla risker vi kan.