ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Bästa Esportare och gamers out there- vi är stolta över att presentera en av våra närmaste samarbetspartners- ZOWIE e-Sports, som vi haft ett genuint samarbete med sedan start 2009. ZOWIE GEAR brand by BENQ är en av marknadens hetaste när det kommer till GEAR & skärmar inom e-sportutövandet.

 
Företaget har tagit fram flertal olika serier inom GEAR och skärmmodeller utifrån ett Esports- perspektiv. Oavsett om du är högerhänt eller vänsterhänt, nybörjare eller spelar på elitnivå så erbjuder ZOWIE ett brett sortiment av möss. Deras EC- serie är även kända för att vara ergonomiskt anpassade.
 
ZOWIE erbjuder också en av marknadens bästa skärmar som används av professionella e-sportsutövare och levererar kristallklar bild. Deras senaste DyAc- modell bibehåller en anmärkningsvärd klarhet vid rörelser under spelet, vilket möjliggör en jämnare upplevelse i samband med kraftiga skärmrörelser, vid exempelvis användning av vapen.
 
Vår alldeles egna web-shop erbjuder ett utbud av flertal olika Zowie produkter- spana in länken:
 
Nu till helgen på lör den 7e september kommer vi- tillsammans med ZOWIE anordna en s.k. ”Experience day by Zowie” där du som kund kommer kunna prova på flertal olika möss direkt på plats samt få information om de olika produkterna.
 
I samband med eventet kommer även 1v1 turnering i CS:GO att hållas med chans att vinna fina priser by ZOWIE. Ni kommer även kunna se StarLadder CS:GO, Major in Berlin” via storbilds TV här hos oss. Hur bra låter inte allt detta?
 
Tveka inte utan ta med dig kompisgänget och få chansen att testa på en av marknadens bästa GEAR & trevligt sällskap såklart.
 
Välkomna till Gameffect– the place for gamers 🧡🖤