ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Halmstad

Stolt samarbete med ABF Halland!

By 2022-04-26

Mer kunskap för alla – stolt samarbete med ABF Halland! 

Gameffect är både glada och stolta att få arbeta med en så bra samarbetspartner som ABF Halland. ABF är Sveriges ledande studieförbund och strävar efter att alla ska ha samma möjligheter oavsett kringliggande förutsättningar – ett mål vi delar med dem.

Vi tycker att ABF Halland på ett positivt och konstruktivt sätt tagit sig an digitalkulten och dess utveckling, och fortsätter öppna nya möjligheter för våra barn och ungdomar att lära sig mer och utvecklas som individer. Deras vilja att utforska nya sätt att kombinera nöje och folkbildning ger oss en stark möjlighet att kunna hjälpa många individer med såväl en konstruktiv och lärande aspekt men också en gemenskap som så ofta förbises.

Tillsammans med ABF Halland kommer vi att fortsätta utveckla Gameffect för att kunna vara en aktör som inte bara står som ett nöjesalternativ men också en självklar del av det lokala nätverket inom föreningsliv, folkbildning och lärande. Vårt mål är att skapa en levande mötesplats för kulturupplevelser, digitalkulturen och folkbildning – precis i linje med ABF Hallands vision.

Arbetet med digitalkulturen pågår för fullt hos oss på Köpmansgatan i Halmstad – oavsett om det gäller streaming-delen, studion eller datorverkstaden så har vi mycket spännande på gång inom det närmaste!

Vi på Gameffect vill ge ett stort tack till Björn Malmqvist, Ivica Ivanovic och alla deras kollegor på ABF Halland som möjliggjort detta och fortsätter hitta nya sätt att skapa ett bättre samhälle för ungdomar och unga vuxna.