ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Nyheter

Nyöppning av Gameffect

By 2016-03-24

Nu kan vi på Gameffect avslöja att vi öppnar upp dörrarna till vår nya lokal! På Tändsticksgränd 16 kommer vi att leverera en ny nivå av gaming-upplevelse tillsammans med våra samarbetspartners.

I och med detta lanserar vi nu en ny hemsida, som kommer att innehålla all information du kommer behöva om de aktiviteter som händer på Gameffect framöver – så håll utkik.

På plats kommer du inte bara hitta vårt café, men även en nyöppnad butik. Vi kommer även att erbjuda utökad datorsupport, och i samarbete med Artend så finns möjligheter för ditt företag att hitta den rätta webblösningen för er.

På vårt café kommer vi erbjuda spelande som sätter en hög standard på såväl hårdvara som periferier. Tillsammans med de främsta tillverkare på marknaden så har vi sett till att allas preferenser finns på plats, och som grädde på moset har vi även ett VIP-rum som vi skapat tillsammans med Fnatic.

Vår butik är fullproppad med allt från de gaming-prylar ni hittar i vårt café till nätverksprodukter och mobiltillbehör. Oavsett om du behöver hårdvara, tangentbord eller den senaste tröjan från de stora lagen inom e-sport så har vi det på plats.