ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

HalmstadJönköpingNyheter

Länskampen är nu avslutad

By 2023-06-05

Vi är glada att meddela att LÄNSKAMPEN Summer 2023 har nått sitt slut för den här gången! Vi vill verkligen framhäva den fantastiska helg vi har haft, fylld med imponerande e-sportuppvisningar och trevligt umgänge från både spelare och publik. Det är verkligen beundransvärt att se så många talangfulla individer här i Jönköping. Jönköpings E-sport lyckades ta hem segrarna i spelen Cs:GO, FIFA 23 och Fortnite, medan Halmstad gick segrande ur Minecraft-turneringen. Vi på Gameffect skulle vilja rikta vårt uppriktiga tack till arrangörerna Lidköpings Dataförening, Jönköpingsesport och Halmstad E-sportsförening för att de möjliggjorde detta spektakulära e-sportevenemang.

En särskild tacksamhet riktas även till våra sponsorer, Xtrfy, DreamHack, X-Gamer Energy, Esportal och Esport United, som har bidragit till att göra detta event möjligt på gräsrotsnivå.

Vi kan inte nog betona vikten av e-sport, en snabbt växande och spännande bransch som erbjuder en rad möjligheter för unga spelare. Utöver att erbjuda underhållning och tävlingsanda främjar e-sport samarbete, strategiskt tänkande och problemlösning. Det skapar en plattform för social interaktion och gemenskap där unga människor kan utveckla sina färdigheter och bygga starka vänskapsband.

Nu ser vi fram emot Länskampen 2023 Winter med stor förväntan och längtar efter ännu fler spännande upplevelser inom e-sportens värld.