ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Vi tar succén vidare – e-sporten som fullkomligt har exploderat världen över de senaste åren har alltid varit vår kärna och nu är det dags för Gameffect att ta nästa steg och slår upp dörrarna till Gameffect Halmstad.  

Gameffect är ett e-sportcenter som grundades 2009 med hjärtat i E-sport och gaming. Vårt koncept bygger på tre olika fokusområden; e-sportscenter, uthyrning/event och webbutik. Till vårt E-sportcenter kommer allt från internationella proffslag och spelare till barn- och ungdomar med stort intresse för gaming och e-sport. Vi erbjuder högklassig utrustning för optimal spelupplevelse. Vi erbjuder även uthyrning av vår utrustning till företag och event samt anordnar själva event i form av barnkalas, svensexa och kick- offer. År 2019 lanserade vi även vår webbutik där kunder ges möjlighet att köpa våra och andra attraktiva produkter på marknaden.  

Gameffects vision har alltid varit att inkludera alla oavsett kön, ålder, funktionsvariation, härkomst, elitspelare eller nybörjare. E-sporten bygger en bro till en gemenskap där alla har möjlighet att delta och utvecklas utifrån sina förutsättningar och drömmar såväl fysiskt på plats i en arena som online. 

Idag samarbetar vi med flertal kända företag och aktörer som är nischade mot just E-sport. Våra samarbetspartners spelar en stor och viktig roll och möjliggör vår dröm om att kunna bedriva den verksamhet vi gör idag.   

Vi är stolta över att kunna presentera över 50 elitlag inom e-sport som alla varit på plats i våra lokaler i samband med Bootcamps inför stora turneringar och tävlingar. Efter 10 års erfarenhet av att kunna erbjuda en professionell plattform till våra kunder har vi nu tagit steget mot att föra vårt vinnande koncept ovan vidare till en ny stad med nya möjligheter, utmaningar och nya samarbeten.  

Målet med Gameffect Halmstad är att förutom erbjuda en fysisk plattform för digital verksamhet, för såväl professionellt spelande och lärande till spelande på gräsrotsnivå, också verka för samhällsnytta genom att minska de samhällsklyftor som finns i vårt samhälle idag.  Att bygga broar istället för att se hinder och att främja och utveckla varje individs intresse för e-sport är ett kall.  

“Vi har fått en otroligt bra respons från flera aktörer i Halmstad, och framtiden är ljus i Halland. Tillsammans så ska vi skapa ett digitalt kulturcenter för framtiden i Halmstad, där vi kan erbjuda en mängd olika mervärden utöver spelande till såväl alla besökande som relevanta aktörer” säger Said Werdina, VD och grundare till Gameffect.  

Arbetet är påbörjat inne i lokalen på Köpmansgatan 8 inför öppningen 1/8, och förberedelserna i full gång nere i Halmstad city. Följ oss på sociala medier för att ta del av alla nyheter, spännande aktiviteter och tävlingar som kommer pågå fram till öppning med start i juli!  

Vill du veta mer om Gameffect Halmstad besök vår hemsida på:  

https://gameffect.se/esport/gameffect-halmstad/

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar!  

@gameffect.se på InstagramFacebook & Twitter 

Varmt välkomna att följa en ny nivå av Gameffect- the place for gamers