ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Nyheter

FRITIDSKAMPEN 2019

By 2020-01-17

FRITIDSKAMPEN 2019  

Innan jullovet avslutades FRITIDSGÅRDSKAMPEN 2019 som tillsammans med våra fantastiska fritidsgårdar i Jönköpings kommun har förgyllt vår tillvaro under hela hösten. Att få bjuda in & samla alla tillsammans hos oss betyder väldigt mycket och värmer i hjärtat att se deras intresse & passion för Gaming och E-sport.  

Vi hoppas även att vi lyckats väcka intresset hos ungdomar som kanske tidigare inte hade lika stort intresse för just Gaming & E-sport. Just denna sport är på alla sätt något som alla kan vara med och delta i. Förutom optimal spelupplevelse har är just Gemenskapen något som vi värderar högt.  

Vinnare av Fritidsgårdskampen 2019 blev tillslut Birkagården Stort Grattis till er & mottagande av vandringspokalen. Vinnarna intervjuvades även av Radio Jönköping som kom förbi.  

För oss var det första gången som vi utmanade oss själva och våra fritidsgårdar i denna kamp- för oss har det inneburit en otroligt spännande, utmanande och glädjefylld resa. Den har berikat oss med många nya fina relationer till ungdomarna och deras fritidsledare  

Nu blickar vi fram emot ett nytt år med nya äventyr och utmaningar. Självklart ser vi fram emot en ny Fritidsgårdskamp 2020 fylld med överraskningar.  

Stort Tack till alla fritidsgårdar, ledare, ungdomar och andra aktörer som gjorde detta möjligt tillsammans med oss– Vi ses 2020!