ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Fnatic Rising är och hälsar på oss i Halmstad! Förutom att träna och svetsa lagarbetet spelar har de också spelat matcher i diverse turneringar.

Fnatic Rising består av WolfY, Peppzor, Maze, volt och Banjo som är på plats med coach Kevve!

Har ni möjlighet, så kolla in på Gameffect i Halmstad och kolla hur CS:GO-proffs tränar och tävlar – det är något alldeles makalöst.

För över 10 år sedan hade vi ett lag i Heroes of Newerth som letade efter en plats att träna på. Vi pratade med en kille, Danijel, som var manager för ett lag med fem grabbar som spelade för Fnatic. Idag kan man kanske inte tro att killen som spelat in mest prispengar på e-sport genom tiderna satt hos oss ett antal gånger, men så är det!

Denna gången var den andra gången någonsin vi hade huserat proffs på detta sättet. Men vi hade fullt hus varje Dreamhack, och ibland mellan evenemangen också. Nu har vi haft hundratals lag hos oss, och tiden för bootcamps i den utsträckningen, och speciellt på det sättet, är ibland lite passée. E-sporten har växt ifrån rötterna efter många om och men!
Sedan kom Covid, och där började alla operera på andra sätt. Vi kanske inte skulle ha möjlighet att göra något sådant för en stor organisation igen?

Idag är Fnatic hos oss igen, denna gången i Halmstad. Det är så otroligt roligt att se vad de åstadkommer på de stora scenerna – men vi är otroligt ärade att de kommer ihåg oss efter alla år. Det är en stolthet som vi bär med oss.

Tack Patrik och Andreas på Fnatic som möjliggör detta för era spelare, men också för alla oss på Gameffect.