ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

HalmstadJönköpingNyheter

Finalerna i Länskampen 2023

By 2023-06-02

Äntligen är det dags för finalerna i Länskampen 2023 och spänningen är på topp! Under helgen den 3:e och 4:e juni kommer tre av Sveriges mest lovande e-sportslag att göra upp om vinsten. Först ut är CS:GO, där vi förväntar oss intensiva matcher mellan Jönköpingsesport, Halmstad E-sportsförening och Lidköpings E-Sportcenter från kl. 13:00 till 21:00.

Minecraft och FIFA är två andra discipliner som vi inte får missa. Minecraft börjar kl. 13:00 och kommer avslutas vid 16:00. Under denna period kommer vi att få se fantastiska byggen och slåss på liv och död. FIFA, den mest populära fotbollssimuleringen i södra Sverige, kommer att börja efter Minecraft kl. 16:00 till kl. 20:00.

Och sist men inte minst, det mest förväntade spelet i dagens e-sportvärld, Fortnite. Här kommer Jönköpingsesport, Halmstad E-sportsförening och Lidköpings E-Sportcenter att göra upp om vem som har det bästa byggsättet och vem som är mästerlig på vapenhantering. Vi kan räkna med spänning och drama mellan kl. 16:30 och 19:30.

Så ta dig till arenan för en fantastisk helg. Kom och visa ditt stöd för ditt favoritlag eller njut av spektaklet och se fram emot att se vem som tar hem vinsten. Vi ses där!