ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Nyheter

ZOWIE HQ

By 2019-04-09

Nu på fredag den 12/4 och under lördag den 13/4 får vi på Gameffect finbesök av ZOWIE HQ som kommer för att visa upp sina nya produkter. I samband med besöket kommer även NI som kunder få möjlighet att komma och testa produkterna på plats från kl. 18.00, få information om produkterna och om hur ZOWIE arbetar med att ta fram olika produkter samt tips och råd gällande utrustningen.

För er som inte känner till ZOWIE by BenQ så kan vi berätta att det är en tillverkare av datorutrustning som levererar högklassig kvalité på sina produkter. Företaget är idag tillverkare av allt från mus, musmatta, tangentbord till grymma spelskärmar. Faktum är att deras möss i EC2-A serien och EC1-A ligger i toppklass och är världsledande inom just kategorin ”Ergonomiska möss”.

Nyligen lanserade ZOWIE även en ny teknik ”DyAc” till sina skärmar som innebär en ny spraymattning av skärmar. Denna exklusiva teknik och dynamiska noggrannhet skapar en anmärkningsvärd klarhet i samband med rörelser i spelet, vilket möjliggör en jämnare upplevelse. Tekniken har fått enastående recensioner av Esports- utövare som testat den upplever att de kan se bättre i spel där snabba rörelser förekommer.

Vi är stolta över att Välkomna ZOWIE HQ, som en av våra närmaste samarbetspartner och sponsor till Gameffect. Missa inte denna unika chans att komma in och träffa dem personligen & spana in deras nya produkter- Be here @gameffect ”The place for gamers”.