ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Nyheter

Florpads

By 2019-01-22

Vad sägs om att skapa en kungatron för din Gamingstol & rulla ut ”röda mattan. Florpads hjälper dig att stanna i zonen medan du spelar och låter dig fokusera på det som är viktigt- Gaming! Den s.k. Anti- Slip funktionen Golvskyddet tål även spill & är utvecklat just för Gaming. Förutom att ge optimal spelupplevelse samt en extra touch förhindrar Flodpad slitage på parkett, golv och andra typer av mattor samt dämpar eventuella oljud.

Florpads design, ”Hyperbeast” är unik och har utvecklats tillsammans med den världsberömda artisten Brock Hofer. Materialet är tillverkar av densamma som används för att göra dräkter för stridsdykare, är ett slitstarkt material och klarar alla typer av datorstolar. Den härliga ytan göra att du enkelt kan rulla din stol utan att hjulen fastnar. Dessutom är materialet vatten- avisande, vilket gör det enkelt att torka av den om olyckan är framme samt går att tvätta i tvättmaskin.

Kolla in länken nedan för mer Info:

https://www.fz.se/recension/278065-testpilot-florpad

Florpad är utvecklad för lång hållbarhet så tveka inte- Beställ din Flodpad redan idag & besök vår Esport butik enligt nedan:

https://gameffect.se/butik/Gamingstolar/Tillbehor-gamingstol

👌👌👌