ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

En annorlunda sommar på många sätt men trots det nya dörrar som öppnats för GameffectVi är så glada över att Sommaren 2020 gav oss en unik möjlighet att tillsammans med Dreamhack få närvara på Elmiadalen vid Elmia i Jönköping som anordnades i syfte att samverka och utbyta erfarenhet över traditionella gränser  och på så vis skapa den digitala mötesplatsen för framtiden.  

Flertal intressanta och aktuella punkter togs upp och diskuterades bland annat hälsa, social hållbarhet, samhällsutveckling, miljöfrågor mm. Personer från olika instanser bjöds in för att diskutera kring just sin expertis.  

Vårt uppdrag i samband med eventet var givetvis att leverera hårdvara och teknik samt att vi bjöds in till att delta i paneldiskussion kring ämnet “Gaming– skam eller samhällsnytta”. Ett viktigt ämne som behöver lyftes på alla plan och som blir mer och mer aktuellt i vårt samhälle då den utgör ett stort intresse hos våra barn- och ungdomar idag.  

Länk till inslaget finner ni nedan:  

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=Bh902cS80h4&feature=emb_logo 

 Stort Tack till Elmia som arrangör till eventet & till Dreamhack att vi fick möjlighet att göra detta tillsammans med er- för oss betyder det mycket att få vara med och lyfta esporten på gräsrotsnivå & vår verksamhet.