ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

JönköpingNyheter

E-sportsläger i Jönköping

By 2023-06-13
E-sportsläger i Jönköping – En unik sommarupplevelse för unga spelentusiaster! 🎮💥
 
Välkommen till vårt spännande e-sportsläger som äger rum under vecka 26! För alla spelglada ungdomar mellan 10–14 år erbjuder vi fem fartfyllda dagar fyllda med e-sport, programmering och hållbart spelande. Lägret äger rum mellan kl. 9.00-16.00 varje dag på den populära e-sportsarenan Gameffect i Jönköping.
 
På vårt läger får deltagarna inte bara en aktiv digital sommaraktivitet, utan även en trygg och inkluderande mötesplats. Vi skapar en plattform där de kan utforska e-sportsspel, förbättra sin sunda inställning till spelandet och hälsan, samt få en meningsfull fritid. Vi värnar också om det fysiska mötet mellan deltagarna, då vi tror på betydelsen av att umgås även utanför den digitala arenan.
 
Lägrets upplägg och aktiviteter är noggrant planerade för att ge deltagarna en mångsidig och lärorik erfarenhet:
 
📚 Del 1 – Här får deltagarna möjlighet att lära sig mer om programmering i Roblox Studio och Minecraft. Under spelens gång kommer vi tillämpa speltaktik, strategiupplägg och hur man kan förbättra sina specifika färdigheter. Genom interaktiva workshops kommer deltagarna att lära sig om kommunikation och samarbete både inom och utanför spelen. Dessutom kommer vi att ha lektioner om hållbart spelande där vi tar upp viktiga ämnen som kost, träning, sömn och hur man hanterar stressiga situationer och prestationer på ett hälsosamt sätt.
 
🏋️ Del 2 – Fysisk aktivitet: För att främja deltagarnas hälsa och välbefinnande kommer vi att inkludera fysiska aktiviteter och pauser under lägret. Vi tror på betydelsen av en balanserad livsstil och vill ge deltagarna möjlighet att röra på sig och koppla av utanför spelen.
 
🎮 Del 3 – Praktik: Här får deltagarna möjlighet att träna och förbättra sina färdigheter i olika e-sportsspel som Fortnite, Minecraft och Fifa. Under veckan kommer det även att äga rum lagbaserade turneringar där deltagarna delas upp i lag och tävlar mot varandra. Detta ger dem möjlighet att tillämpa och öva på de färdigheter de har lärt sig under veckan, samtidigt som de får värdefull erfarenhet av att spela i en tävlingsmiljö.
 
🌟 Missa inte chansen att vara en del av vårt e-sportsläger och uppleva en sommar fylld med spänning, lärande och ovärderliga erfarenheter.
 
Anmäla dig på www.gamecamp.se