ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Varje sommar och varje vinter har vi en sak vi ser fram emot mer än annars – och nu har Dreamhack Winter 2022 kommit och gått.

Vilket otroligt evenemang. Vilket otroligt engagemang. Gemenskap, nöje och en hel värld av e-sport, teknologi och digitala sociala relationer som blir verklighet på en och samma plats.

44000 besökare i vårt lilla Jönköping. Alla aktiviteter för alla åldrar – där en gigantisk sandlåda av Lego och en turnering i Fortnite med prispott på över en miljon existerar i symbios inte 50 meter från varandra. Det spelar ingen roll om man är 10, 30 eller 50 år gammal – det finns nöje i överflöd för alla åldrar och intressen.

Vi är lyckligt lottade att inte bara få ha denna evenemang i vår hemstad, men också att vi får ta del av det. Hur denna helhet styrs upp och att vi får vara en del av den betyder så otroligt mycket för oss, för Jönköping och för Sverige. För alla barn, ungdomar och vuxna.

Stort tack till Dreamhack, till alla besökare och till våra partners. Till alla ni som möjliggör att vi har ett syfte på Dreamhack. Att möjliggöra för individer och företag att ta plats på en arena som betyder så mycket för så många.

För varje år trycker ni gränsen lite längre, och vi längtar till vad ni hittar på i sommar. Det enda jag vet är att vi uppskattar att få vara en del av det.

Tack för Dreamhack Winter 2022, nu byter vi titel och ser fram emot Dreamhack Summer 2023. För ett nytt år med Dreamhack!