ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

HalmstadJönköpingNyheter

Dreamhack Summer 2023

By 2023-06-21

Efter avslutningen av DreamHack Summer 2023 vill vi på Gameffect framföra vår djupaste tacksamhet till DreamHack för en enastående festivalupplevelse. DreamHack är en festival som framför allt fokuserar på att skapa gemenskap och erbjuda en unik plattform för entusiaster inom gaming i alla åldrar. De svenska DreamHack-festivalerna lockar årligen tiotusentals besökare och är en av pionjärerna inom gamingfestivaler globalt.

Årets Fortnite-turnering var oöverträffad och DreamHack Open Featuring Fortnite inledde festivalen med en imponerande prispott för den segrande spelaren.

Det mest eftertraktade evenemanget för tävlingsinriktade besökare blev utan tvekan den magnifika Fortnite-turneringen med en prispott på över 2,5 miljoner kronor. Denna attraktion lockade både etablerade professionella spelare och blivande talanger från alla hörn av världen till Jönköping.

Förutom den storslagna Fortnite-turneringen bjöd DreamHack och Elgiganten in en mångfaldig och engagerad publik till den årliga gamingfestivalen. Besökare och deltagare fick möjlighet att delta i det prestigefyllda LAN-evenemanget, ta del av tävlingar för både professionella och amatörer samt uppleva enastående artistframträdanden.

Vi vill än en gång uttrycka vår uppskattning till DreamHack och Elgiganten för att ni skapade en minnesvärd och inkluderande festivalupplevelse för oss alla. Det är genom sådana evenemang som vi kan förena gaming-communityt och främja kreativitet, tävlingsanda och samhörighet. Vi ser fram emot att fortsätta stödja E-sportens framtid och skapa ännu fler oförglömliga stunder tillsammans.

Vidare vill vi särskilt tacka Projektet City of DreamHack, ett nära samarbete mellan DreamHack och Destination Jönköping, som har spelat en avgörande roll i att stärka DreamHacks närvaro i Jönköping och möjliggöra nya samarbeten med lokala aktörer. Ett av City of DreamHacks långsiktiga mål är att erbjuda aktiviteter kopplade till DreamHack året runt och därigenom skapa en levande evenemangsstad som andas DreamHack och digital kultur, inte bara under själva festivaldagarna i Jönköping utan även mellan festivalerna. Ni har utfört detta arbete på ett enastående sätt och vi är oerhört tacksamma för ert engagemang och den fantastiska insats ni har gjort. Vi delar er passion för digital kultur och ser fram emot framtiden med stor förväntan. Redan nu längtar vi till Dreamhack Winter!