ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Nyheter

DREAMHACK SUMMER 2018!!!

By 2018-06-16

Dreamhack Summer 2018 har nu tagit plats i Elmia, Jönköping. Dreamhack är världens största digitala festival som utgör en stor mötesplats för spelare världen över. Företaget grundades 1994 och har alltid varit LAN- festen där deltagare tar med sig sin dator hemifrån och sätter upp i tre raka dagar av spel.

Festivalerna har blivit en plattform för Esports, internet och spelkultur, intellektuella och kreativa tävlingar, levande musikhandlingar, föreläsningar av experter och spelutvecklare, cosplayers och the fair DreamExpo.

Vi på Gameffect kommer att närvara under eventet och är taggade till 100 %. Nytt för i år är att vi kommer ha en egen monter tillsammans med Challangermode och Dreamhack där League of schools kommer köra turneringar på ”CS:GO” och ”Leauge of Legends”.

Våra gamingdatorer, grymma 240Hz skärmar och bekväma gamingstolar står redo för detta. Vi levererar även denna utrustning till olika företag och organisationer enligt deras önskemål.

Missa inte köra vår CS:GO turnering 1vs1 vid Zowie Zone där vinnarna utlovas grymma priser från Zowie.

Vi kan även stolt presentera vår Esport-shop som lanseras nu på lördag där vi säljer exklusiva gamingprodukter för alla E-sportare. Produkterna är noga testade i vår hemmiljö- Gameffeft ”The place for Gamers” och kan starkt rekommenderas.

Vi ses på Dreamhack Summer 2018-

GAMERS VÄRLD & VÄNSKAPS COMMUNITY