ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

I samband med öppning av vårt nya E-sportcenter i Halmstad valde en av våra sedan tidigare nära samarbetspartner Corsair att haka på tåget och tillsammans med oss öppna dörrarna för nya utmaningar, äventyr och utvecklingsmöjligheter. Corsair är idag en ledande global utvecklare och tillverkare av högkvalitativa teknikprylar för bland annat våra spelare därute. Företaget leverar såväl datorkomponenter och tillbehör till omtalade streamingutrustning. Konceptet utåt är att kunna bistå kunder med produkter som gör det möjligt för alla spelare oavsett nivå att prestera utifrån sina egna förutsättningar och mål. 

Citat Said:  

“Vi har jobbat med Corsair sedan länge tillbaka, och det känns riktigt kul att få göra någonting större tillsammans. För oss betyder det mycket att kunna upprätthålla den standard som vi av erfarenhet vet att Corsair levererar och kunna erbjuda den till er. Jag tror verkligen att den vision och det utförande som Corsair tillför kommer vara en grym upplevelse för alla som besöker oss. Att känna trygghet och kunna luta oss emot ett professionellt och världsledande företag som Corsair gör att vi tillsammans visar framfötter och kan våga oss på att anta nya utmaningar skapar ett fortsatt genuint samarbete i framtiden. För oss är det viktigt att lyssna till den feedback som vi får från våra kunder och hittills har ingen varit besviken på den stanadard som Corsairs produkter idag levererar till våra kunder- de upplever att optimal spelupplevelse att få spela på deras utrustning, det råder det inga tveksamheter kring. Stort tack till Jimmy och Martin som hjälpt till att utforma detta till någonting som vi verkligen tror på!” 

Citat Martin:  

CORSAIR och Gameffect är båda företag som i grund och botten tycker att gamingupplevelse och community är superviktig – vad är bättre än att hänga med vänner (gamla som nyfunna) och spela spel på riktigt grymma gamingdatorer med riktigt bra och sköna gamingtillbehör? 

De senaste åren har vi haft ett tight samarbete och blev väldigt glada när Said hörde av sig och ville att vi skulle vara med som en av huvudpartners i Halmstad – självklart sa vi utan att blinka eftersom vi vet att samma passion som driver oss driver gänget på Gameffect som brinner för att kunderna ska få den absolut bästa upplevelsen. Från start i Halmstad finns ruskigt högpresterande tangentbord och möss tillgängliga att spela med i Corsair-rummet och på sikt hoppas vi även att Gameffects kunder ska få testa på och lära sig hur man tar content creation till nästa nivå med Elgato och hur man dominerar på Xbox & Playstation med SCUF. Tack för att vi får vara med på resan!”

Nu blickar vi framåt för att tillsammans göra skillnad på alla nivåer och utifrån alla aspekter såväl professionella som samhällsnyttiga!