I Jönköping är vi placerade bara 100 meter från tåg- och buss-station, samt även den mest anknytande busshållplatsen för lokaltrafik i tätorten. Vi har 28 datorer tillgängliga för användande. Dessa datorer har en tendens att bli uppbokade snabbt kring Dreamhack, så om du tror att du, ditt lag eller din organisation behöver tiden att spela så föreslår vi för er skull att ni kontaktar oss så snart som möjligt.

I Halmstad ligger vi mitt i centrum, på Köpmansgatan 8, nära till allt som stadskärnan i Halmstad erbjuder. Restauranger, shopping och hotell ligger nära till hands.

Detta är självklart tillgängligt utanför större tillställningar; vill du/ni bootcampa här är vi mer än glada att bemöta era behov.

Våra öppettider är tillgängliga på hemsidan. Skulle detta innebära ett problem så nämn det i ett mail till oss så ska vi se över möjligheterna att hjälpa er med detta.

VIP-Rummet

Corsair M2

CPU: Intel Core i5 8400 2.8 GHz
RAM: 16 GB DDR4
GPU: GeForce GTX 1070TI 8GB

ZOWIE XL2540

Upplösning: 240hz
Resolution: 1920×1080
Responstid: 1 ms
Bildskärm: LED 24.5″

Spelhallen

Corsair M2

CPU: Intel Core i5 8400 2.8 GHz
RAM: 16 GB DDR4
GPU: GeForce GTX 1070 8GB

ZOWIE XL2540

Upplösning: 240hz
Resolution: 1920×1080
Responstid: 1 ms
Bildskärm: LED 24.5″

Dessa platser fylls väldigt fort under tiden innan Dreamhack, så var vänliga att ta hänsyn till tidsperspektivet när ni kollar över möjligheterna till detta.

Vi kommer att rensa platserna på kringprodukter. Skulle ni behöva någonting specifikt kan vi troligen alltid lösa detta.

Många personer kommer vara här och spela, eller bara titta, under tiden ett lag bootcampar. Därför kan Gameffect inte ta ett ansvar när det kommer till värdesaker eller medhavda produkter. Det säkraste valet är att ta med er dessa när ni lämnar Gameffect.

Våra regler gäller som vanligt under ett bootcamp, och de som kommer förväntas hålla dessa. Vår kiosk är alltid tillgänglig för dricka och snacks.

Behöver ni ett hotell eller information kring boende så kan vi se över de rådande möjligheterna lokalt. Vi kan inte garantera hotellplatser, men kan alltid bistå med information.

Vi hjälper mer än gärna till med att bekanta er med närområdet och de lokala restauranger som finns, samt även saker såsom lokaltrafik.

Är du intresserad av att bootcampa? Skicka ett mail till info@gameffect.se