ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Nyheter

Fnatic

By 2019-03-22

Vi på Gameffect är stolta över att kunna erbjuda Sveriges främsta arena för BootCamp till olika världslag inom Esporten. Att kunna erbjuda en plats för professionella spelare att mötas, utmanas och utvecklas i är en stor ära och präglar vår verksamhet allt mer ofta :100::top::heart:

Under tre veckors tid har vi haft Fnatics Dota 2 lag hos oss, som för övrigt har sitt eget VIP- room hos oss och numera känner sig mer eller mindre hemma på Gameffect. Laget består av följande spelare:

• Djardel Mampusti

• Noa Pyo

• Abed Azel L. Yusop

• Daryl Pei Xiang Koh

• Anucha Jirawong

Fnatic är en ledande organisation inom eSports, med professionella lag i de mest populära spelen som CS:GO, Legends League, Dota 2 och mycket mer. Organisationen har skapat ett stort följe i sociala medier. Man når ut till mer än 5 miljoner människor i sina egna sociala kanaler och deras Youtube-kanal är en favorit bland eSports fans. Fnatic har kommit så långt med sitt varumärke att det inte bara ses i esportsarenor utan även deras logo på datormöss,headset samt på kläder och skor.

Tack för er vistelse & vi önskar er ALL lycka och framgång framöver i kommande turneringar nu närmast The Stockholm Major – Corsair DreamLeague Season 11 :punch::punch::punch: