ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

JönköpingNyheter

Avslutning av E-sportlägret

By 2023-07-03

Avslutning av E-sportlägret vecka 26!

Vi vill avsluta denna fantastiska vecka på E-sportlägret med ett stort TACK till alla deltagare, föräldrar och stödjande samhället som har gjort detta möjligt! Det har varit en otrolig upplevelse att få vara en del av ert engagemang och er passion för gaming och E-sport.

Vi vill också rikta ett särskilt tack till Jönköping – City of Dreamhack för deras ovärderliga stöd som gjorde detta E-sportläger möjligt. Utan er hade vi inte kunnat erbjuda denna fantastiska vecka fylld med spännande aktiviteter och lärorika upplevelser.

Under veckan har vi haft fartfyllda dagar fyllda med spännande tävlingar, lärorika aktiviteter och intressanta föreläsningar om hållbart spelande. Vi har sett deltagarna utvecklas, skapa nya vänskapsband och ha riktigt roligt tillsammans.

Det är med stor glädje vi också delar att E-sportlägret har fått uppmärksamhet i media. Det är ett prov på hur viktigt detta arbete är för oss, att ta hand om våra barn och ungdomar och ge dem rätt förutsättningar genom E-sporten.

Vi vill ge en stor eloge till våra fantastiska tränare och ledare som har guidat och inspirerat deltagarna på bästa sätt. Er kunskap och entusiasm har gjort lägret till en minnesvärd och lärorik upplevelse för alla.

Nu är lägret avslutat, men vi bär med oss alla de positiva erfarenheter och minnen vi har skapat tillsammans. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda spännande E-sportaktiviteter och läger framöver, och vi hoppas att vi ses igen i framtiden.

Ett stort tack till alla som har varit en del av E-sportlägret vecka 26! Ni är fantastiska och vi är oerhört tacksamma för att få vara en del av er resa in i gamingens värld.

Följ med oss på våra sociala medie-kanaler för att hålla er uppdaterade om kommande evenemang och aktiviteter. Tills dess, fortsätt spela och ha kul!