ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Xtrfy

Vi är otroligt tacksamma och stolta över att få presentera Xtrfy som ytterligare en av våra samarbetspartners i Halmstad. Xtrfy har alltid funnits vid vår sida och vi har genom åren fått ta del av varandras utveckling.  

När vi bytte lokal i Jönköping kom Johan från Xtrfy in med en vision som på många sätt varit med och format vår verksamhet. Nu har Johan och Xtrfy kommit in och åter igen hjälpt oss lägga ribban på en nivå som vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda våra besökare. Ni kommer inte missa varken deras produkter eller vår tacksamhet när ni besöker oss i Halmstad! 

Citat Said:  

“ Xtfry är en av våra närmaste samarbetspartner som varit med oss från dag 1. Deras välvilja, engagemang och stöd betyder oerhört mycket för oss och något vi värdesätter med stor respekt glädje och omtanke. Att få ta nästa steg tillsammans med er känns inte bara tryggt utan framförallt professionellt då vi vet att era produkter levererar optimal spelupplevelse.”  

Citat Johan:  

“Ett av Xtrfy:s ledord är erfarenhet- något som vi alltid utgår från gällande all tillverkning av våra produkter men även när det kommer till professionella kontaktnät. Gameffect har alltid legat oss varmt om hjärtat och där erfarenheter har utbytets på flera olika plan under många år. Deras brinnande intresse för E-sport såväl ur ett professionellt perspektiv som ur ett samhällsperspektiv har skapat ett speciellt band mellan Xtrfy och Gameffect där vi är otroligt glada över att få fortsätta följa Gameffect:s resa i Halmstad och fortsätta utvecklas tillsammans i framtiden genom nya erfarenheter.”   

Vi blickar fram emot en fortsatt spännande resa- tillsammans lyfter vi E-sporten ytterligare ett steg i rätt riktning mot vår vision & nya mål i framtiden.