ESPORT CENTER

ESPORT BUTIK

ESPORT RENTAL

Gameffect Halmstad Samarbetspartner 

En av våra närmaste samarbetspartners heter Zowie och har funnits med vid vår sida sedan uppstart. Tillsammans har de levererat grymma skärmar och gear i samband med våra toppevent och till stora e-sportlag världen över. Deras produkter klassas som några av de bästa gaming- produkterna på marknaden och ger alltid spelaren en optimal spelupplevelse.  

I Halmstad kommer deras grymma 240- hertz skärmar vara givna på varenda station. Att kunna leverera dessa förutsättningar och denna känsla till alla som besöker oss är någonting vi är otroligt stolta över! 

[Citat från Hampus] 

“För Zowie har det varit en perfekt matchning när vi valde att kroka arm med Gameffect. Vi har varit med från starten med GE och märkte tidigt deras genuina e-sport-focus. Det som fångade oss var deras höga kravbild på sig själva och deras verksamhet, dom satte tidigt användarupplevelsen i fokus vilket går helt i linje med vår filosofi inom E-sport.”

[Citat från Said] 

Redan innan vi samarbetade med Zowie så hade vi deras skärmar på vår verksamhet. Att sedan få arbeta med Zowie och ta del av den innovation som de bidragit med inom den högsta eliten av e-sport både gällande skärmar och möss har varit riktigt coolt. Det är med stolthet vi monterar och visar upp deras skärmar. Ett stort tack till Hampus som möjliggjort allt detta!”  

Deras vilja, engagemang och besked om att nu följa med oss på vår resa i Halmstad betyder oerhört mycket för oss och innebär en stor trygghet och stort stöd. Att få fortsätta vårt samarbete med en av de största aktörerna inom E-sportsvärlden och tillsammans kunna leverera en ny elitplatsform för E-sportare öppnar upp för många nya möjligheter, utmaningar och skapar en ömsesidig utveckling hos båda parter. 

Tack att ni gör detta möjligt tillsammans med oss!

 Vi ses på Gameffect Halmstad- the place for gamers