Hoppa till innehållHoppa till menynHoppa till sidfoten

OM GAMEFFECT

Idag ser vi ljust på att utöka verksamheten åt ett flertal håll. 2017 är ett år som är fyllt av samarbeten, verksamhetsutveckling och vidgade vyer.
2016 packade vi ner våra lådor igen, denna gången var flytten bara 100 meter, men till nya lokaler och nya möjligheter. 45 datorer blev 55, och alla handskakningar på Dreamhack lyfte Gameffect till en ny nivå. Med fantastiska samarbetspartners skapar vi idag en helhet som är få förunnat att kunna leverera.


Mellan 2011 och 2015 utökades samarbetet med Dreamhack markant, och Gameffect har under ett Dreamhack levererat teknik till över 60% av monterytan vid EXPO-området på Dreamhack.


Sommaren 2011 var även Gameffects första kontakt med Dreamhack. Gameffect fick husera koreanska stjärnor inom Starcraft 2, tre spelare som alla kom bland de fyra bästa under tävlingarna.


2011 gick flyttlasset till Jönköping, där 20 datorer helt plötsligt blev 45. Med grundtanken att alltid leverera en grym gaming-känsla till kunderna var Gameffect snart det enda caféet i Jönköping.


Gameffect startade i Nässjö 2009. Vad som då var en liten lokal med en kiosk och 20 datorer blev ganska snabbt en vision om ett större tillhåll, och i en tid där fler och fler gaming-caféen lade ner så gick Gameffect mot strömmen och blev större.