Hoppa till innehållHoppa till menynHoppa till sidfoten
  • Windows 10 Pro Svensk 64-bit OEM

Windows 10 Pro Svensk 64-bit OEM

  • Art.nr: 9130018
  • Tillverk. Art.nr: FQC-08982
  • I Butik (Jönköping): 0 st
  • Webblager: 3 st
  • 1,635 KR


Gå med i din domän. Du kan ansluta till ditt företags eller din skolas domän eller Azure Active Directory för att använda nätverksfiler, servrar, skrivare och annat.

Förbättrad kryptering. Få extra säkerhet med BitLocker för att skydda dina data med kryptering och säkerhetshantering.

Fjärrinloggning. Windows 10 gör det möjligt att logga in med Remote Desktop för att använda din Pro-PC medan du är hemma eller på resande fot.

Virtuella maskiner. Skapa och kör virtuella maskiner med Hyper-V så att du kan köra fler än ett operativsystem samtidigt på samma PC.

Dina appar i Windows Store. I Windows 10 kan du skapa din egen privata appsektion i Windows Store för bekväm åtkomst till företagsapplikationer

Windows 10 är utformat för att smidigt följa med dig från en enhet till en annan. Det är snabbt och lyhört. Du får till och med gratis chatt- eller telefonsupport från livs levande människor. Med Windows 10 är det enklare än någonsin att göra fantastiska saker.Windows 10 kombinerar det välbekanta Windows med fantastiska förbättringar som du kommer att älska. Med tekniker som InstantGo11 kan du starta datorn och återuppta arbetet snabbt. Och Windows 10 har fler inbyggda säkerhetsfunktioner än någonsin så att du är skyddad mot skadlig programvara.Multitaska som en mästare genom att fästa upp till fyra saker samtidigt på skärmen. Börjar det bli ont om plats på skärmen? Skapa virtuella skrivbord så att du får mer utrymme och bara jobbar med det du vill. Dessutom är alla dina meddelanden och viktiga inställningar samlade på en lättåtkomlig skärm.Det är den helt nya webbläsaren, designad för att göra så att webben arbetar i samklang med dig. Skriv för hand eller med tangentbordet direkt på webbsidor och dela dina markeringar med andra. Du kommer att gilla läsvyn som rensar bort alla distraktioner. Det finns dessutom ett förbättrat adressfält så att du kan hitta saker snabbare.Den bästa skärmen är alltid den du använder just nu eftersom Windows 10 optimerar din upplevelse för din aktivitet och enhet. Skärmfunktionerna anpassas automatiskt för enkel navigering och apparna körs smidigt på de minsta till de största skärmarna.Din Windows 10-enhet känner igen dig och bekräftar din närvaro på ett verkligt personligt sätt. Med Windows Hello hälsar din enhet på dig med ditt namn och lyser upp när den känner igen dig, hjälper dig med inloggningen och gör så att du slipper komma ihåg eller ange ett lösenord.Spela dina Xbox One-spel på din PC, bärbara dator eller surfplatta med Windows 10. Använd Game DVR-funktionen för att spela in dina bästa hero-rörelser och skicka till dina vänner på ett ögonblick, utan att behöva lämna spelet.• Allmänt
PlattformPC, (64-bit)
LicensmodellOEM
SpråkSvenska
Antal användare1 st

Skriv recension

Vänligen Logga in eller Registrera dig för att skriva en recension

Vi reserverar oss för felskrivningar.

Gameffect rekommenderar

I LAGER 150
F-Secure Anti-Virus 1 Enhet